Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Connect Hotel Stockholm City ***

Alströmergatan 41, 11247, Stockholm, Sverige

Se karta

7,8 110 Läs alla 40 recensioner

God service från personalen, nice med bastu, gott tillmötesgående angående specialkost

3 snabba om hotellet

  • Modernt boende
  • Nära Fridhemsplan
  • Bistro och bar
Boka med pris från 719kr  rum/natt Lägsta pris

Detta är det lägsta priset per rum och natt under de 4 kommande månaderna på Connect Hotel Stockholm City.

Priset gäller erbjudandet 3 nätter 10% - Large room, med första möjliga ankomst 18 december 2017, 3 nätter och 2 vuxna i rummet.

Beskrivning av hotellet

Connect Hotel Stockholm City

Mitt i Stockholm ligger Connect Hotel Stockholm City – ett modernt boende med en lugn atmosfär men med nära anslutning till stadens nöjen, shopping och restauranger.

7,8

Recensioner av Connect Hotel Stockholm City

Recensioner från 40 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Connect Hotel Stockholm City och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
8,0
Läget på hotellet
 
7,0
Pris / kvalitet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Par upp till 35 år 9.9
  • Par över 35 år 8.8
  • Grupp 8.2
  • Med en vän 8.1
  • Ensam resenär 8.0
  • Familj - barn upp till 12 år 7.5
  • Familj - barn över 12 år 7.5
  • Pensionerade par 7.0
  • Affärsresenär(er) 5.1

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Lugnt läge 31%
  • Billigt 22%
  • Barnvänligt 19%
  • Design / trendigt 13%
  • Väghotell 11%

Betyg jämfört med alla hotell (96) i Stockholm

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Restauranger 13%
  • Shopping 13%
  • Kulturella sevärdheter 12%
  • Promenader 12%
  • Romantik 10%

'Stockholm' jämfört med alla andra destinationer (1988 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
8,4

Anonym - Sverige

sv_SE 25 juli 2017, Familj med barn över 12 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,9

Mr. Jan Bergman - Sverige

sv_SE 6 juni 2017, Ensam resenär

Mycket trevligt bemötande.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,7

Anonym - Sverige

sv_SE 16 maj 2017, Ensam resenär

God service från personalen, nice med bastu, gott tillmötesgående angående specialkost

Att det inte fanns alternativa val för frukost i dag 2017 är det många som är vegetarianer, veganer, glutenfria och sockerfria. Jag tycker inte att jag ska behöva beställa specialkost för det...

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

4,9

Anonym - Sverige

sv_SE 23 februari 2017, Familj med barn under 12 år

Härligt med bastu och fräscha rum

Fruktansvärt mjuk säng som dessutom var alldeles för smal. Hade fyllt i att vi skulle ha ett barn i sängen och då antar jag att man får plats men det blev supertrångt. Vaknade med ryggont

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
5,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
3,0
Renlighet på rummet
 
3,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,3

Anonym - Sverige

sv_SE 22 november 2016, Familj med barn under 12 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,9

Anonym - Sverige

sv_SE 14 november 2016, Familj med barn över 12 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,7

Anonym - Sverige

sv_SE 26 september 2016, Okänt / övrigt

Gångavstånd till T- bana Fridhemsplan. Lugnt bilfritt tyst läge.Fräsch interiör och ren inomhusmiljö. Gott frukostbröd och varierande pålägg med olika grönsaker.Vänligt bemötande i receptionen.

Lite trångt i matsalen när gästerna ska äta frukost vid kl 8.30-09.15. Bättre plats vid borden tidigare på morgonen. Bad om frukostpaket pga tidig avresa- men blev liten miss i kommunikationen- men det ordnade sig ändå.Saknade en duschskrapa alternativt badrumsmatta/ trasa då det var svårt att få golvet torrt efter dusch.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,7

Anonym - Sverige

sv_SE 16 september 2016, Affärsresenär (er)

Ett rum och en säng att övernatta i.

Menylista som var oaktuell. Negativ personal. Dålig information om betalningen av bokningen.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
4,0
Atmosfär
 
5,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,4

Anonym - Sverige

sv_SE 11 september 2016, Familj med barn över 12 år

Mycket bra receptionist.

Mycket obekväm bäddsoffa. Trångt i matsal

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
3,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,1

Mr. Nicola Lahn - Sverige

sv_SE 30 augusti 2016, Par över 35 år

Vi var hjärtligt vällkommen med vår hund.

Det har regnat in i rummet sista natt.

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension