Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider Kristi himmelsfärd

Grand Hotel Saltsjöbaden ****

Hotellvägen 1, 133 83, Saltsjöbaden, Sverige

Se karta

Vi gillar Hotellet är utvalt för sin utmärkta service och värde för pengarna. Rekommendationen bygger på besök från vår erfarna personal och betyg från tidigare gäster.
7,7 110 Läs alla 716 recensioner

Vackert läge. Närhet till Saltsjöbanan. Parkering. Utmärkt frukost och bra mat i restaurangen.

3 snabba om hotellet

  • Vacker utsikt
  • 15 min fr. Stockholm
  • Spaavdelning
Boka med pris från 1 196kr  rum/natt Lägsta pris

Detta är det lägsta priset per rum och natt under de 4 kommande månaderna på Grand Hotel Saltsjöbaden.

Priset gäller erbjudandet Bo 4 nätter, betala för 3, med första möjliga ankomst 28 maj 2017, 4 nätter och 2 vuxna i rummet.

Beskrivning av hotellet

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden är beläget i Stockholms innerskärgård och erbjuder en avkopplande vistelse i vacker miljö och i relaxavdelningen.

Gratis wifi
7,7

Recensioner av Grand Hotel Saltsjöbaden

Recensioner från 716 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Grand Hotel Saltsjöbaden och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
7,0
Läget på hotellet
 
9,0
Pris / kvalitet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Hotellet är betygsatt av

  • Affärsresenär(er) 8.4
  • Grupp 8.4
  • Familj - barn upp till 12 år 8.3
  • Ensam resenär 8.1
  • Pensionerade par 8.1
  • Med en vän 7.7
  • Par över 35 år 7.7
  • Par upp till 35 år 7.4
  • Familj - barn över 12 år 7.3

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Lugnt läge 25%
  • Slott 18%
  • Romantiskt 17%
  • Skönhet/wellness 8%
  • Lyxigt 7%

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Promenader 26%
  • Romantik 21%
  • Cykelturer 15%
  • Vattensport 9%
  • Julmarknad 7%

'Saltsjöbaden' jämfört med alla andra destinationer (1953 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
8,4

Anonym - Sverige

sv_SE 16 maj 2017, Pensionerat par

Vackert läge. Närhet till Saltsjöbanan. Parkering. Utmärkt frukost och bra mat i restaurangen.

Bristfällig städning , ingen städning en av dagarna.
Hotellet befinner sig i upprustnings/renoveringsfas.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,6

Anonym - Sverige

sv_SE 2 maj 2017, Med en pojkvän / flickvän

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
3,0
Atmosfär
 
5,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
3,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,4

Anonym - Sverige

sv_SE 6 mars 2017, Par under 35 år

Trevlig personal, god mat och helt okej läge.

Rummmet som vi fick var mycket smutstigt.
Så smutstigt att det fanns gott med spindelnät och damm.

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (1)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
3,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,3

Anonym - Sverige

sv_SE 28 februari 2017

Lugnt och avslappnande i mysig miljö. God mat.

Det var svårt att få sittplats vid bassängen och upptaget i bubbelpoolen.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,4

Anonym - Sverige

sv_SE 13 februari 2017, Par över 35 år

Läget! Fantastisk miljö att bo i.

Renoveringsbehov.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

4,7

Anonym - Sverige

sv_SE 13 februari 2017, Familj med barn under 12 år

Frukosten

För trånga säten för gravida och överviktiga individer. Inget städ på hela helgen.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (1)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
4,0

Servicenivå

Service
 
4,0
Atmosfär
 
4,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,3

Anonym - Sverige

sv_SE 13 februari 2017, Par över 35 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

10,0

Mr. Annelie Bergman - Sverige

sv_SE 7 februari 2017, Par över 35 år

Allt var bra

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,0

Anonym - Sverige

sv_SE 6 februari 2017, Familj med barn över 12 år

Skön atmosfär på hotellet,lugnt och skönt på Spa delen! Fint rum med sköna sängar och tyst och skönt.Trevlig och hjälpsam personal i receptionen samt i baren på nedervåningen där vi serverades goda hamburgare.God och bra frukost i vacker och rogivande miljö.Vi är så nöjda och kommer att boka detta hotell fler gånger.

Vi har ingenting att klaga på.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,7

Mr. Beata Österberg - Sverige

sv_SE 30 januari 2017, Par över 35 år

Vackert hotell och omgivning, lugn atmosfär, härligt spa, sköna sängar

Kallt på golvet i badrummet

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension