Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider Midsommar

Gripsholms Värdshus ****

Kyrkogatan 1, 647 23, Mariefred, Sverige

Se karta

Vi gillar Hotellet är utvalt för sin utmärkta service och värde för pengarna. Rekommendationen bygger på besök från vår erfarna personal och betyg från tidigare gäster.
8,9 110 Läs alla 384 recensioner

Läget i stan och mkt bra sängstandard. Bra pris genom er site.

3 snabba om hotellet

  • Naturskön utsikt
  • Nära Södertälje
  • Spa i källarvalvet
Boka med pris från 993kr  rum/natt Lägsta pris

Detta är det lägsta priset per rum och natt under de 4 kommande månaderna på Gripsholms Värdshus.

Priset gäller erbjudandet Bo 3 nätter, betala för 2, med första möjliga ankomst 9 juli 2017, 3 nätter och 2 vuxna i rummet.

Beskrivning av hotellet

Gripsholms Värdshus

I Mariefred, cirka 45 minuter från Stockholm, ligger Gripsholms Värdshus med hänförande utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren.

Gratis wifi
8,9

Recensioner av Gripsholms Värdshus

Recensioner från 384 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Gripsholms Värdshus och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0
Pris / kvalitet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Restaurang

Kvalitet middag
 
9,0
Pris/kvalitet på middag
 
9,0

Hotellet är betygsatt av

  • Ensam resenär 9.5
  • Grupp 9.2
  • Familj - barn upp till 12 år 9.1
  • Par upp till 35 år 9.0
  • Par över 35 år 8.9
  • Med en vän 8.9
  • Familj - barn över 12 år 8.8
  • Pensionerade par 8.8
  • Affärsresenär(er) 8.6

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Romantiskt 23%
  • Lugnt läge 19%
  • Mysigt 15%
  • Slott 12%
  • Kulinariskt 9%

Beskrivning jämfört med 1 hotell i Mariefred

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Promenader 16%
  • Romantik 15%
  • Kulturella sevärdheter 15%
  • Cykelturer 13%
  • Barn 10%

'Mariefred' jämfört med alla andra destinationer (1961 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
6,4

Anonym - Sverige

sv_SE 9 juni 2017, Par över 35 år

Middagen

Parkeringhsmöjlighet

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,1

Anonym - Sverige

sv_SE 7 juni 2017, Pensionerat par

Läget i stan och mkt bra sängstandard.
Bra pris genom er site.

Personalen i frukostmatsalen hann inte med riktigt.
Ex. snygga till borden vartefter.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,1

Anonym - Sverige

sv_SE 6 juni 2017, Par över 35 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

10,0

Mr. Veronica sjöling - Sverige

sv_SE 6 juni 2017, Par över 35 år

Helt underbart hotell som jag återkommer till så snart jag har en möjlighet. Maten är bland det godaste jag ätit.

Finns inga brister i mina ögon.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,9

Mr. Michaela Berg - Sverige

sv_SE 5 juni 2017, Familj med barn under 12 år

Härlig gammaldags känsla med gamla fina möbler VLC inredning. God mat och trevlig personal på restaurangen!

Det var extremt varmt på rummet och gick inte att reglera. Vi bodde i rum 215. Kolla gärna upp detta!

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,0

Anonym - Sverige

sv_SE 2 juni 2017, Med en pojkvän / flickvän

Fint läge, god mat och bra service.

Uteserveringen hade kunnat vara lite mer i ordning och "städad". Det stod glas och annat kvar på borden efter att folk suttit där.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,6

Mr. Göran Jonsson - Sverige

sv_SE 27 maj 2017, Affärsresenär (er)

Fin atmosfär

INga

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

10,0

Anonym - Sverige

sv_SE 22 maj 2017, Par över 35 år

Allt, härligt ställe!!

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

10,0

Mr. Annelie Granmyr - Sverige

sv_SE 21 maj 2017, Okänt / övrigt

Alltihop

Inget

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,0

Anonym - Sverige

sv_SE 14 maj 2017, Par över 35 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension