Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider Sommar

Häringe Slott ****

Västerhaninge, 137 91, Västerhaninge, Sverige

Se karta

Vi gillar Hotellet är utvalt för sin utmärkta service och värde för pengarna. Rekommendationen bygger på besök från vår erfarna personal och betyg från tidigare gäster.
8,2 110 Läs alla 481 recensioner

Miljön! Att vi kunde ströva fritt överallt, både ute o inne. Den fantastiskt trevliga personalen, alla vi kom i kontakt med...

3 snabba om hotellet

  • Klassiska rum
  • 30 min från Stockholm
  • Anrik restaurang
Boka med pris från 1 050kr  rum/natt Lägsta pris

Detta är det lägsta priset per rum och natt under de 4 kommande månaderna på Häringe Slott.

Priset gäller erbjudandet Specialerbjudande - Dubbelrum, med första möjliga ankomst 27 juli 2017, 1 natt och 2 vuxna i rummet.

Beskrivning av hotellet

Häringe Slott

Häringe Slott ligger mitt i ett vackert naturreservat. Slottet är från 1657 men ägarlängden sträcker sig hela 1000 år tillbaks i tiden.

Gratis wifi
8,2

Recensioner av Häringe Slott

Recensioner från 481 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Häringe Slott och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0
Pris / kvalitet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Restaurang

Restaurang och frukost
 
9,0
Kvalitet middag
 
9,0
Pris/kvalitet på middag
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Med en vän 8.7
  • Pensionerade par 8.5
  • Familj - barn upp till 12 år 8.5
  • Affärsresenär(er) 8.1
  • Par över 35 år 8.1
  • Grupp 8.0
  • Familj - barn över 12 år 7.9
  • Ensam resenär 7.9
  • Par upp till 35 år 7.8

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Slott 23%
  • Lugnt läge 21%
  • Romantiskt 16%
  • Barnvänligt 9%
  • Lyxigt 7%

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Promenader 24%
  • Romantik 18%
  • Cykelturer 17%
  • Kulturella sevärdheter 10%
  • Barn 9%

'Västerhaninge' jämfört med alla andra destinationer (1973 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
8,1

Anonym - Sverige

sv_SE 23 juli 2017, Grupp

Läget, poolen

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,6

Anonym - Sverige

sv_SE 20 juli 2017, Familj med barn under 12 år

Dyrt inte prisvärt. En fralla för 95 kr. Rörigt bland servicerna vid middag kändes snurrigt.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
4,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,6

Mr. Inger Persson - Sverige

sv_SE 17 juli 2017, Pensionerat par

Miljön! Att vi kunde ströva fritt överallt, både ute o inne. Den fantastiskt trevliga personalen, alla vi kom i kontakt med var så vänliga o gav otroligt fin service. (Det vackra vädret blev ett extra plus).Inget negativt med själva slottet

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,3

Mr. Johan Vestberg - Sverige

sv_SE 17 juli 2017, Grupp

Mycket bra rum, rymligt och fint inrett. Fin natur och byggnader i området.

Maten gick ej att äta då den var oerhört salt. Fick skicka tillbaka både fiskrätten och fisksoppan så blev utan middag på kvällen. Lite höga priser också i baren tycker jag. Sen så frågade jag om jag kunde låna en vinöppnare men då skulle det tillkomma en korköppningsavgift på 150kr, det tycker jag är dålig service faktiskt. Byggnader är eftersatta i underhåll, biljardbordet hade hål så kloten ramlade ner på golvet och köerna var i mycket dåligt skick. Poolen var så kall så det gick ej att bada.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,4

Anonym - Sverige

sv_SE 12 juli 2017, Par över 35 år

Underbar miljö, fin pool.

Långsam service, amatörmässig personal, tråkig meny.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
4,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,0

Anonym - Sverige

sv_SE 25 juni 2017, Par över 35 år

Miljön och servicen var utmärkt. Maten var gudomligt god.

Rummet var i minsta lagret. Ingenstans att förvara kläderna, saknade en fåtölj.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,6

Anonym - Sverige

sv_SE 15 juni 2017, Par över 35 år

Atmosfären personalen och frukosten på verandan i solen

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

10,0

Anonym - Sverige

sv_SE 5 juni 2017

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,0

Mr. Joakim Almroth - Sverige

sv_SE 28 maj 2017, Par över 35 år

Att våran hund var välkommen överallt

Sen frukost

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,4

Anonym - Sverige

sv_SE 22 maj 2017, Par över 35 år

Miljön, mottagandet och maten var fantastiskt.

Det skulle vara väldigt attraktivt om det fanns laddplats för elbil. Tex ett par Tesla Destinationsladdare. De får man "gratis" av Tesla mot att man står för elförbrukningen. Detta skulle locka till sig fler gäster. Även matgäster på här till Gotlandsbåten då inget finns i Nynäshamn om man vill toppa upp inför överfarten.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension