Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider Sommar

Hotel SP34 ****

Sankt Peders Stræde 34, 1453, Köpenhamn, Danmark

Se karta

7,7 110 Läs alla 7 recensioner

Den trevlige mannen i baren, /receptionen som mötte oss när vi kom sent på natten.

3 snabba om hotellet

  • Boutiquehotell
  • Centralt i Köpenhamn
  • 2 restauranger
Boka med pris från 1 373kr  rum/natt Lägsta pris

Detta är det lägsta priset per rum och natt under de 4 kommande månaderna på Hotel SP34.

Priset gäller erbjudandet Small dubbelrum, med första möjliga ankomst 2 juli 2017, 1 natt och 2 vuxna i rummet.

Beskrivning av hotellet

Hotel SP34

Upptäck Köpenhamn från nyöppnade Hotel SP34. Hotellet erbjuder moderna rum, 2 restauranger och ett välutrustat gym.

Gratis wifi
7,7

Recensioner av Hotel SP34

Recensioner från 7 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Hotel SP34 och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0
Pris / kvalitet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Par upp till 35 år 8.5
  • Med en vän 8.0
  • Par över 35 år 7.3
  • Familj - barn över 12 år 5.4
  • Affärsresenär(er) -
  • Grupp -
  • Familj - barn upp till 12 år -
  • Pensionerade par -
  • Ensam resenär -

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Design / trendigt 42%
  • Speciellt 17%
  • Väghotell 17%
  • Kulinariskt 8%
  • Barnvänligt 8%

Betyg jämfört med alla hotell (48) i Köpenhamn

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Restauranger 13%
  • Shopping 13%
  • Kulturella sevärdheter 11%
  • Promenader 11%
  • Romantik 10%

'Köpenhamn' jämfört med alla andra destinationer (1961 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
8,0

Anonym - Sverige

sv_SE 12 augusti 2016, Med en pojkvän / flickvän

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,0

Anonym - Sverige

sv_SE 3 augusti 2015, Par under 35 år

Den trevlige mannen i baren,/receptionen som mötte oss när vi kom sent på natten.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,7

Anonym - Mölnlycke - Sverige

sv_SE 20 april 2015, Par över 35 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,4

Anonym - Raa - Sverige

sv_SE 10 april 2015, Familj med barn under 12 år

Läget

Personalens attityd och att frukosten inte ingick framgick dåligt. Allmänna känslan när man gick in i hissen ruffigt. Lobbyn hade man lagt mycket energi på och var inbjudande, tyvärr följde inte den känslan med när man klev in i hissen.

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
4,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
4,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,4

Anonym - Varberg - Sverige

sv_SE 27 juli 2014, Par under 35 år

Det var väldigt varmt på rummet... VÄLDIGT varmt...

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,3

Anonym - Norsholm - Sverige

sv_SE 27 juli 2014, Par under 35 år

Great location! Nice Staff.good atmosphere

no bedside table ... no body lotion and conditioner in the room which made my hair terribly. Also, no shelf in the shower to put the bottles on and the water leaked all over the floor ...

I'm used to hard beds, but these were the toughest team ... construction work in the courtyard woke me up early in the mornin ... no air conditioning which made it vaaaarmt! ... Expensive breakfast (did not test so we, unfortunately, can not give opinion). I had wished for a bit more value for money

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
4,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,9

Ms. Ing-Britt Klarlöv - Torslanda - Sverige

sv_SE 24 juli 2014, Par över 35 år

Att det låg centralt

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension