Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider Sommar

Nynäs Havsbad ****

Strandgårdsvägen 9, 149 23, Nynäshamn, Sverige

Se karta

Vi gillar Hotellet är utvalt för sin utmärkta service och värde för pengarna. Rekommendationen bygger på besök från vår erfarna personal och betyg från tidigare gäster.
8,5 110 Läs alla 427 recensioner

Personalen var helt fantastisk. Stället magiskt. Jag blev oerhört positivt överraskad. Kan verkligen rekommenderas.

3 snabba om hotellet

  • Sparesort
  • 1 h från Stockholm
  • Spännande restaurang
Boka med pris från 1 990kr  rum/natt Lägsta pris

Detta är det lägsta priset per rum och natt under de 4 kommande månaderna på Nynäs Havsbad.

Priset gäller erbjudandet Badsemester, med första möjliga ankomst 30 juli 2017, 1 natt och 2 vuxna i rummet.

Beskrivning av hotellet

Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad erbjuder högklassigt boende, spa och gastronomi. Med havet som närmsta granne och en knapp timma från Stockholm centrum.

Gratis wifi
8,5

Recensioner av Nynäs Havsbad

Recensioner från 427 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Nynäs Havsbad och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0
Pris / kvalitet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Restaurang

Restaurang och frukost
 
9,0
Kvalitet middag
 
9,0
Pris/kvalitet på middag
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Familj - barn upp till 12 år 9.1
  • Affärsresenär(er) 9.0
  • Familj - barn över 12 år 8.9
  • Ensam resenär 8.8
  • Pensionerade par 8.8
  • Med en vän 8.8
  • Grupp 8.3
  • Par över 35 år 8.3
  • Par upp till 35 år 8.3

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Lugnt läge 26%
  • Skönhet/wellness 21%
  • Romantiskt 20%
  • Lyxigt 10%
  • Kulinariskt 7%

Betyg jämfört med alla hotell (2) i Nynäshamn

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Promenader 25%
  • Cykelturer 19%
  • Romantik 15%
  • Restauranger 11%
  • Barn 10%

'Nynäshamn' jämfört med alla andra destinationer (1973 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
7,4

Anonym - Sverige

sv_SE 21 juli 2017, Par över 35 år

Stora rum. Fin utsikt.
Mycket god mat och service i Restaurangerna!
Badpaviliongen med sitt läge och stora pool och badstolar, jättehärligt!

Badhotellet var spartanskt och opersonligt. Inte alls mysigt, en golvlist saknades,en fotölj var smutsig, badrumshyllan i badrummet vickade. Sängarna gled lätt isär.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,7

Anonym - Sverige

sv_SE 12 juli 2017, Par över 35 år

Badet

Service i restaurangen och baren.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,6

Anonym - Sverige

sv_SE 12 juli 2017, Par under 35 år

Spat var väldigt fint.
Rummet var ok men något varmt.
Väldigt bra service i restaurangen,receptionen och baren.

Sängen var omöjlig att somna i.
Maten i restaurangen var smaklös och på tok för dyr för den entrecote som jag beställde. Mycket mat kompenserade tyvärr inte kvaliteten på köttet. Servicen nere vid spat var obefintlig.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
5,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,4

Anonym - Sverige

sv_SE 29 maj 2017, Par över 35 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,6

Mr. Jane Engström - Sverige

sv_SE 7 maj 2017, Par över 35 år

Läget vid havet är fantastiskt.
Vi åt en fyrarätters och maten var mycket god och personalen var mycket trevlig.

Vi åkte som ett par och tänkte ha en romantisk weekend. Allt var ok förutom rummet som var det tråkigaste hotellrum jag varit i. Oromantisk är snällt att säga, för det var som att bo i en skolsal med överblivna möbler som bara var inställda hipp som happ. Fula färger, trasigt och mycket dålig luft. När man duschar så finns det inget som hindrar vattnet( duschen är vid direkt vid dörren) från att rinna ut på hela golvet. Eftersom det inte finns någon sminkspegel/ spegel ute i rummet så blir fötter och ev byxben blöta när man vill göra sig i ordning inför middagen. Vid middagen blir vi två placerade intill ett stort sällskap som var mycket högljudda. Inte så romantiskt att knappt höra vad den andre sa..........

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
4,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,0

Mr. Roxana Petrea - Sverige

sv_SE 10 april 2017, Affärsresenär (er)

Allt var super bra

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,7

Anonym - Sverige

sv_SE 9 april 2017, Par över 35 år

Fantastisk mat

SPA delen kändes underbemannat . Vi fick leta upp personal för att få handduk . Ingen kom när vi använde klockan . Att ta 50 kr för lån av en extra handduk är inte ok .

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,9

Anonym - Sverige

sv_SE 3 april 2017, Grupp

Bastu och utomhuspool

Städningen av rummen! Logostiken och omhändertagandet när rummen inte var klara. Vi hade en behandlingstid och hänvisades till omklädningsrummet som var så trångt att vi inte kom in med väskorna. Lång väntan på hovmästaren till middagen.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
5,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
4,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

10,0

Anonym - Sverige

sv_SE 26 mars 2017, Par över 35 år

Personalen var helt fantastisk. Stället magiskt. Jag blev oerhört positivt överraskad. Kan verkligen rekommenderas.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,0

Ms. Britt Lorehn - Sverige

sv_SE 10 mars 2017

Lugnt och härligt med få människor i de olika bastuna

Klocka saknades vid Spat

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (1)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension