Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Queen's Hotel ***

Drottninggatan 71 A, 111 36, Stockholm, Sverige

Se karta

7,8 110 Läs alla 132 recensioner

Närheten till city och kommunikationsmedel. Väldigt lugnt vi blev inte störd av vare sig andra gäster eller ljud från gatan.

3 snabba om hotellet

  • Modernt hotell
  • Nära Hötorget
  • Charmiga rum
Boka med pris från 990kr  rum/natt Lägsta pris

Detta är det lägsta priset per rum och natt under de 4 kommande månaderna på Queen's Hotel.

Priset gäller erbjudandet Specialerbjudande, med första möjliga ankomst 17 december 2017, 1 natt och 2 vuxna i rummet.

Beskrivning av hotellet

Queen's Hotel

På Drottninggatan i centrala Stockholm ligger Queen's Hotel med anor från seklets början. Hotellet är totalrenoverat under 2008.

Gratis wifi
7,8

Recensioner av Queen's Hotel

Recensioner från 132 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Queen's Hotel och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
7,0
Läget på hotellet
 
9,0
Pris / kvalitet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Ensam resenär 8.8
  • Med en vän 8.7
  • Grupp 7.9
  • Par över 35 år 7.8
  • Pensionerade par 7.8
  • Familj - barn upp till 12 år 7.7
  • Par upp till 35 år 7.7
  • Affärsresenär(er) 7.1
  • Familj - barn över 12 år 6.5

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Billigt 28%
  • Barnvänligt 18%
  • Lugnt läge 12%
  • Mysigt 11%
  • Väghotell 7%

Betyg jämfört med alla hotell (96) i Stockholm

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Restauranger 13%
  • Shopping 13%
  • Kulturella sevärdheter 12%
  • Promenader 12%
  • Romantik 10%

'Stockholm' jämfört med alla andra destinationer (1988 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
6,0

Anonym - Sverige

sv_SE 1 mars 2017, Okänt / övrigt

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
5,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,6

Anonym - Sverige

sv_SE 30 januari 2017, Pensionerat par

Närheten till city och kommunikationsmedel.
Väldigt lugnt vi blev inte störd av vare sig andra gäster eller ljud från gatan.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,4

Anonym - Sverige

sv_SE 15 augusti 2016, Familj med barn under 12 år

Mjuk säng, frukost utbudet, fin entré

Lyhört, "bubblor" i golvet, smutsiga gardiner, söndriga handdukar

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

10,0

Mr. Marguirethe Rydberg - Sverige

sv_SE 9 juli 2016, Ensam resenär

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

4,7

Anonym - Sverige

sv_SE 1 maj 2016, Okänt / övrigt

Stort rum o bra läge.

Störande ljud utanför, ej ljudisolerat, vaknade flera gånger. Dåligt frukostutbud. Långa väntetider i receptionen, kändes inte som personalen hade koll.

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
3,0
Atmosfär
 
3,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,3

Anonym - Sverige

sv_SE 13 februari 2016, Pensionerat par

Centralt läge. sköna sängar

Ljus i badrum. litet kylskåp

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,6

Anonym - Sverige

sv_SE 21 januari 2016, Ensam resenär

Att när jag pga ett avbrott i vistelsen i Sthlm kunde avboka en natt och få tillbaka pengarna. Mycket bra service!

Att det inte fanns kaffe i receptionen, fast det stod själva kaffet men inte vattnet. Jag frågade i receptionen, men varmt vatten hade dom inte..

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,1

Anonym - Åby - Sverige

sv_SE 18 januari 2016, Pensionerat par

Det ligger centralt.

Vi fick byta rum tre gånger. I det första rummet luktade det rök. Det andra rummet var inte städat i badrummet . Det tredje var ok, men det var kalt i rummet . Personalen bad inte om ursäkt.

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,6

Anonym - Sverige

sv_SE 6 januari 2016, Par under 35 år

Fin frukost och trevlig personal.

Bullrigt och lyhört rum.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,7

Anonym - Sverige

sv_SE 6 januari 2016, Par över 35 år

Bra sängar,

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension