Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

WestCord Hotel Delft ****

Olof Palmestraat 2, 2616 LM, Delft, Holland

Se karta

3 snabba om hotellet

  • Trendigt
  • Nära till grönområden
  • Wellness
Boka med pris från 678kr  rum/natt Lägsta pris

Detta är det lägsta priset per rum och natt under de 4 kommande månaderna på WestCord Hotel Delft.

Priset gäller erbjudandet 7=5 Special, med första möjliga ankomst 22 december 2017, 7 nätter och 2 vuxna i rummet.

Beskrivning av hotellet

WestCord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft erbjuder komfort i moderna och eleganta rum i utkanten av den pittoreska gamla staden Delft.

Gratis wifi
8,5

Recensioner av WestCord Hotel Delft

Recensioner från 663 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på WestCord Hotel Delft och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
9,0
Läget på hotellet
 
8,0
Pris / kvalitet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Restaurang

Restaurang och frukost
 
9,0
Kvalitet middag
 
9,0
Pris/kvalitet på middag
 
9,0

Hotellet är betygsatt av

  • Familj - barn över 12 år 9.3
  • Pensionerade par 8.8
  • Grupp 8.8
  • Par över 35 år 8.5
  • Par upp till 35 år 8.5
  • Familj - barn upp till 12 år 8.4
  • Med en vän 8.2
  • Ensam resenär 7.9
  • Affärsresenär(er) 7.2

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Design / trendigt 27%
  • Lyxigt 17%
  • Billigt 12%
  • Lugnt läge 7%
  • Väghotell 7%

Betyg jämfört med alla hotell (11) i Delft

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Restauranger 16%
  • Kulturella sevärdheter 16%
  • Promenader 15%
  • Shopping 14%
  • Romantik 13%

'Delft' jämfört med alla andra destinationer (2005 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
8,0

Anonym - België

nl_BE 17 september 2017, Par över 35 år

Ligging als je met OV komt

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,9

Esther Vis - Nederland

nl_NL 28 augusti 2017, Grupp

Goede sfeer super vriendelijke mensen zeer goede bediening, zowel bij de receptie als in het restaurant. Heerlijk ontbijtbuffet. Kamers waren fijn bedden lagen goed en je kon koffie of thee maken op de kamer.

Eigenlijk geen....

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,9

Ingrid Andeweg - Nederland

nl_NL 28 augusti 2017, Par över 35 år

De ligging en de ruime opzet.

Als min punt is tegenwoordig de tendens dat je apart voor je ontbijt moet betalen terwijl je al een dure kamer hebt, echt niet fijn en zeer ongastvrij.
Doe dan een klein ontbijt, stel je eigen voorwaarden en de gasten zijn dan ook tevreden.

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,9

Anonym - Nederland

nl_NL 22 augusti 2017, Med en pojkvän / flickvän

De ligging is perfect, Delft is leuk en je bent zo in Den Haag. Daarbij zit je naast de IKEA, maar zo goed geïsoleerd dat je niks van de drukte van buiten hoort, maar wel een geweldig uitzicht op de snelweg. De lounge is ook super en er is een escapespel en het uitzicht als je je kamer uitloopt is ook fantastisch!

Ik vond de oplossing voor de douches zeer slecht alles nat en geen bad. Mindervalide plekken niet goed aangegeven, terwijl elektrische oplaadpuntenvoor de auto duidelijk zichtbaar zijn.
Je moet geen hoogtevrees hebben als je boven een kamer hebt, maar ik heb dat gelukkig niet.
Ontbijten met allergieën is vrij moeilijk.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,9

Anonym - Nederland

nl_NL 21 augusti 2017, Pensionerat par

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,0

Gerard Peters - Nederland

nl_NL 18 augusti 2017, Par över 35 år

De shuttelbus perfect geregeld

Wij hadden een stedentrip geboekt daar zat een 3 gangen menu bij in.
wij vonden het tegen vallen misschien is het een optie om uit 2 of 3 menu's te laten kiezen

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,1

Anonym - Nederland

nl_NL 17 augusti 2017, Par över 35 år

Prima hotel, vriendelijk en gastvrij personeel

Wel een stuk lopen van het Hotel naar het centrum. Ik adviseer om fiets mee te nemen of aldaar te huren

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,4

Piet Lotz - Nederland

nl_NL 16 augusti 2017, Pensionerat par

Zeer vriedelijke en behulpzame receptionistes. Absolute visitekaartjes van het hotel.
Overigens al het personeel was uitermate vriendelijk, behulpzaam en deden hun duidelijk met plezier.
Wij zullen het hotel zeker voor iedereen aan bevelen.

Geen minpunten

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,9

Anonym - België

nl_BE 15 augusti 2017, Par över 35 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,3

Anonym - Nederland

nl_NL 14 augusti 2017, Par över 35 år

Ligt centraal naar het centrum kun je lopend 20 min.
Naar gouda met de auto 25 min.

Dat de airco in het restaurant niet uit kan(hebben het gevraagd) veel te koud.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension