Sommarjobb kundtjänst Göteborg

Sommarjobb kundtjänst Göteborg!


Är du vår nästa servicestjärna?

Vi söker dig som har en passion för service och som trivs i rollen med mycket kundkontakt. Du är en glädjespridare som genom ditt bemötande och attityd inspirerar gäster såväl som kollegor i ditt dagliga arbete. Du firar gärna ett bra samtal med en high five och bjussar på ett och annat skämt vid kaffemaskinen. Eftersom att vi jobbar med människors förväntningar är det viktigt att du är van vid att ta stort eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Du är en tävlingsinriktad person som drivs och motiveras av interna säljmål. Vi ser självklart att du har datorvana samt talar och skriver flytande svenska och engelska. Det är meriterande om du snakker norsk och taler dansk för att ge våra skandinaviska gäster bästa möjliga service.

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta med att ge snabb och professionell service till våra kunder främst genom telefon och epost. Du kommer vara en personlig rådgivare ut mot våra gäster och vägleda dem till rätt erbjudanden som passar deras behov. Du kommer administrera bokningar i form av exempelvis datumändringar, tillägg av barn/husdjur samt hantera avbokningar. Utöver administration av befintliga bokningar kommer du även hantera större gruppförfrågningar samt klagomål för vistelser som varit. I din roll kommer du bland annat ha daglig kontakt med de hotell vi samarbetar med samt de som internt är ansvariga för varje hotell. Problemlösning kommer vara en del av ditt dagliga arbete och vi ser att sökande tar egna initiativ, är självgående samtidigt som man arbetar bra i team och driver på utvecklingen av avdelningen samt interna processer.

Du kommer vara en del av ett litet men naggande gott team som strävar efter att skapa den perfekta vistelsen för fritidsresenären genom att förse hen med det bästa alternativet för deras vistelse med mer värde för pengarna. Anställningen är en timanställning extra vid behov under vår högsäsong som är juni till augusti. Möjlighet till förlängning finns om förutsättningarna är rätt för båda parter.

Låter det intressant? Läs mer om tjänsten här eller kontakta Lisa Carlsson på lcarlsson@hotelspecials.se !