Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde

Onderduikersweg 6, 8346 KP, De Bult, Holland

Se karta

Från785kr
Per rum per natt
  • Relax Special
  • Inklusive frukost
8,0

Recensioner av Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde

Recensioner från 222 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
8,0
Läget på hotellet
 
8,0
Pris / kvalitet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Pensionerade par 8.6
  • Ensam resenär 8.4
  • Med en vän 8.3
  • Par över 35 år 8.1
  • Familj - barn över 12 år 8.0
  • Par upp till 35 år 7.5
  • Grupp 6.5
  • Familj - barn upp till 12 år 6.3
  • Affärsresenär(er) -

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Lugnt läge 31%
  • Skönhet/wellness 18%
  • Lyxigt 13%
  • Kulinariskt 9%
  • Speciellt 8%

Beskrivning jämfört med 1 hotell i De Bult

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Promenader 23%
  • Cykelturer 23%
  • Kulturella sevärdheter 12%
  • Romantik 11%
  • Restauranger 10%

'De Bult' jämfört med alla andra destinationer (2012 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
7,9

Anonym - Nederland

nl_NL 22 oktober 2017, Par över 35 år

De ligging, gastvrijheid en het restaurant!

De badkamer staat na een korte douche helemaal blank.
Er hangt een trekker aan de douchewand, dus blijkbaar is dit bekend. Wellicht beter om dit te verhelpen...?!!

De centrale afzuiging zorgt voor ruis, waardoor één van ons slecht heeft geslapen. De kamertemperatuur van 24 graden droeg ook niet positief bij aan de nachtrust. Zelf de thermostaat verzet, alleen de housekeeping had deze helaas teruggezet naar 24 graden.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,4

Anonym - Nederland

nl_NL 14 oktober 2017, Familj med barn under 12 år

Het zwembad en de sauna waren prima. Ligging is mooi

Er zaten zilvervisjes op de muren, de wc borstel was smerig en de kitranden in de badkamer beschimmeld Er zaten zilvervisjes op de muren, de wc borstel was smerig en de kitranden in de badkamer beschimmeld

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
4,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,0

Jos Officier - Nederland

nl_NL 29 september 2017, Pensionerat par

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,7

Teije Penninga - Nederland

nl_NL 29 september 2017, Pensionerat par

Heerlijk rustig gelegen
Heel mooi hotel
Heerlijk eten, grote klasse
prima ontbijt

Geen

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,3

Anonym - Nederland

nl_NL 27 september 2017, Par under 35 år

Het idee van een wellness hotel is leuk bedacht in een mooie locatie. Restaurant personeel en het eten zijn uitstekend.Mooi zwembad en lekkere whirlpool. Mooi ingerichte huiskamer.

Bedden zijn doorgezakt. Vreselijke spierpijn in de ochtend en de gehele nacht meer wakker gelegen. Zelfs twee keer het bed uitgerold. Badkamervloer niet erg schoon en na het douchen moet je de vloer met je handdoeken bekleden omdat het anders na het trekken nog hartstikke nat blijft. Schijnt een bouwfout te zijn. Op sommige plekken staan bepaalde kunstobjecten waarvan je kunt schrikken. Beneden bij de wellness had je bv een verpleegster en scherm. Het voegde echt niks toe aan de wellness. Daarnaast vind is 2,50 euro voor stoffen slippertjes een beetje aan de dure kant. Om te voldoen aan een sterren hotel experience zou er nog wel wat werk aan de winkel zijn.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,0

Anonym - Nederland

nl_NL 18 september 2017, Familj med barn under 12 år

Heerlijk hotel, denken met alles mee, ondanks dat wij de enige gasten net kinderen waren, merkte je dat ze hier wel op ingericht waren. Kinderstoel/bedje, aparte kinderkamer in het restaurant speeltuin. Ook uitgebreide bibliotheek met ook daar aparte kinderserie. Zwembad was heerlijk warm, groot bubbelbad. En zeer gastvrije medewerkers. En niet te vergeten echt heerlijk gegeten in het restaurant!!

Klein minpuntje was dat de bedden wat zachter waren dan wij gewend zijn, maar dat is persoonlijke voorkeur.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,1

Cees van den Heuvel - Nederland

nl_NL 16 september 2017, Par över 35 år

Ligging en de rust

Zwembad konden we niet gebruiken ivm te hoog chloorgehalte....parkeren vanwege een congres was slecht....de huiskamer was dicht en op je kamer zitten is geen optie...wij zijn wel 5 keer geweest in dit hotel maar dit hebben we nog nooit meegemaakt en was ook niet van te voren gemeld...zeer slecht!!

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,1

Anonym - Nederland

nl_NL 6 september 2017, Pensionerat par

Kunstwerken in het hele hotel
zeer rustig in het hele gebouw
fietsenverhuur

Slechte wifi, valt steeds weg
ontbijtbuffet werd niet goed aangevuld, op=op
raam op kamer kan niet geopend worden

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,4

Anonym - Nederland

nl_NL 26 augusti 2017, Par över 35 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,4

Lolita Veloso - Nederland

nl_NL 21 augusti 2017, Par över 35 år

Het zwembad en bubbelbad in de kelder vonden wij erg fijn.

Weinig keuze op de kaart qua eten.De prijzen vonden wij erg duur.De tagiatelli (of hoe je dat ook typt) was niet gaar.De serveerster zou er een notitie van maken.Maar bij het uitchekken was dat dus niet gedaan en wilde ze dat wij het toch zouden betalen.Dat heb ik niet gedaan, daar werd gelukkig niet moeilijk over gedaan.Verder deed de wifi het slecht en de turkse stoomkabine was kapot, dat vonden wij jammer.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
5,0
Atmosfär
 
5,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension