Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Connect Hotel Stockholm City

Alströmergatan 41, 11247, Stockholm, Sverige

Se karta

7,8 Läs alla 41 recensioner

God service från personalen, nice med bastu, gott tillmötesgående angående specialkost

  • Modernt boende
  • Nära Fridhemsplan
  • Bistro och bar

Mitt i Stockholm ligger Connect Hotel Stockholm City – ett modernt boende med en lugn atmosfär men med nära anslutning...

Mer information
Från539kr
Per rum per natt
  • 3 nätter 10% - Small room– Kabin
  • Inklusive frukost
7,8

Recensioner av Connect Hotel Stockholm City

Recensioner från 41 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Connect Hotel Stockholm City och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
8,0
Läget på hotellet
 
8,0
Pris / kvalitet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Par upp till 35 år 9.9
  • Par över 35 år 8.5
  • Grupp 8.2
  • Ensam resenär 7.8
  • Familj - barn över 12 år 7.7
  • Familj - barn upp till 12 år 7.7
  • Med en vän 7.5
  • Pensionerade par 7.0
  • Affärsresenär(er) 5.1

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Lugnt läge 31%
  • Billigt 22%
  • Barnvänligt 20%
  • Design / trendigt 12%
  • Väghotell 10%

Betyg jämfört med alla hotell (97) i Stockholm

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Restauranger 13%
  • Shopping 13%
  • Kulturella sevärdheter 12%
  • Promenader 12%
  • Romantik 10%

'Stockholm' jämfört med alla andra destinationer (2010 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
8,9

Anonym - Sverige

sv_SE 5 oktober 2017, Familj med barn under 12 år

Lugnt område och familjevänligt.

Lite för höga/tjocka huvudkuddar, speciellt för barn.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,4

Anonym - Sverige

sv_SE 25 juli 2017, Familj med barn över 12 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,9

Mr. Jan Bergman - Sverige

sv_SE 6 juni 2017, Ensam resenär

Mycket trevligt bemötande.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,7

Anonym - Sverige

sv_SE 16 maj 2017, Ensam resenär

God service från personalen, nice med bastu, gott tillmötesgående angående specialkost

Att det inte fanns alternativa val för frukost i dag 2017 är det många som är vegetarianer, veganer, glutenfria och sockerfria. Jag tycker inte att jag ska behöva beställa specialkost för det...

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

4,9

Anonym - Sverige

sv_SE 23 februari 2017, Familj med barn under 12 år

Härligt med bastu och fräscha rum

Fruktansvärt mjuk säng som dessutom var alldeles för smal. Hade fyllt i att vi skulle ha ett barn i sängen och då antar jag att man får plats men det blev supertrångt. Vaknade med ryggont

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
5,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
3,0
Renlighet på rummet
 
3,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

7,3

Anonym - Sverige

sv_SE 22 november 2016, Familj med barn under 12 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,9

Anonym - Sverige

sv_SE 14 november 2016, Familj med barn över 12 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,9

M.E. Kolster - Nederland

nl_NL 28 maj 2017, Par under 35 år

Leuke bar waar je tot 1 uur 's nachts nog een drankje kan doen. Leuke uitstraling in de lobby.

Douche/badkamer was wat klein. Alles was nat na het douchen.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,7

Anonym - Sverige

sv_SE 26 september 2016, Okänt / övrigt

Gångavstånd till T- bana Fridhemsplan. Lugnt bilfritt tyst läge.Fräsch interiör och ren inomhusmiljö. Gott frukostbröd och varierande pålägg med olika grönsaker.Vänligt bemötande i receptionen.

Lite trångt i matsalen när gästerna ska äta frukost vid kl 8.30-09.15. Bättre plats vid borden tidigare på morgonen. Bad om frukostpaket pga tidig avresa- men blev liten miss i kommunikationen- men det ordnade sig ändå.Saknade en duschskrapa alternativt badrumsmatta/ trasa då det var svårt att få golvet torrt efter dusch.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,7

Anonym - Sverige

sv_SE 16 september 2016, Affärsresenär (er)

Ett rum och en säng att övernatta i.

Menylista som var oaktuell. Negativ personal. Dålig information om betalningen av bokningen.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
4,0
Atmosfär
 
5,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension