Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Grand Hotel Saltsjöbaden

Hotellvägen 1, 133 83, Saltsjöbaden, Sverige

Se karta

Vi gillar Hotellet är utvalt för sin utmärkta service och värde för pengarna. Rekommendationen bygger på besök från vår erfarna personal och betyg från tidigare gäster.
7,8 Läs alla 741 recensioner

Pampig byggnad där historien sitter i väggarna. Jag sökte hälsovila med spa, massage och promenader i vacker miljö. Grand...

  • Vacker utsikt
  • 15 min fr. Stockholm
  • Spaavdelning

Grand Hotel Saltsjöbaden är beläget i Stockholms innerskärgård och erbjuder en avkopplande vistelse i vacker miljö...

Mer information
Från1 063kr
Per rum per natt
  • Bo 3 nätter, betala för 2
  • Inklusive frukost
7,8

Recensioner av Grand Hotel Saltsjöbaden

Recensioner från 741 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Grand Hotel Saltsjöbaden och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0
Pris / kvalitet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Grupp 8.9
  • Pensionerade par 8.6
  • Ensam resenär 8.4
  • Affärsresenär(er) 8.4
  • Par över 35 år 8.0
  • Familj - barn upp till 12 år 7.9
  • Med en vän 7.9
  • Par upp till 35 år 7.7
  • Familj - barn över 12 år 6.8

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Lugnt läge 25%
  • Slott 17%
  • Romantiskt 17%
  • Skönhet/wellness 8%
  • Lyxigt 7%

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Promenader 25%
  • Romantik 21%
  • Cykelturer 14%
  • Vattensport 9%
  • Julmarknad 7%

'Saltsjöbaden' jämfört med alla andra destinationer (2017 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
9,0

Mr. Kicki Westberg - Sverige

sv_SE 8 december 2017, Ensam resenär

Pampig byggnad där historien sitter i väggarna. Jag sökte hälsovila med spa, massage och promenader i vacker miljö. Grand hotell i Saltsjöbaden uppfyller dessa önskemål med stor potential! Jag är mycket nöjd

Enkelrummet jag bodde i var trångt.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,6

Anonym - Sverige

sv_SE 6 december 2017, Okänt / övrigt

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,9

Anonym - Sverige

sv_SE 4 december 2017, Okänt / övrigt

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,3

Mr. Lena Salminen - Sverige

sv_SE 27 november 2017, Par över 35 år

Öppna spisen med dess härliga doft. Mat/dryck. Omgivningen. Husets historia. Servicen. Slottskänsla. Välbefinnande. Spa.

För mjuk säng tyckte maken.Tunna kuddar. Vid weekendvistelse borde de bara vara en spa avgift.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
7,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,1

Anonym - Sverige

sv_SE 13 november 2017, Familj med barn under 12 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

4,6

Anonym - Sverige

sv_SE 6 november 2017, Par över 35 år

De allmänna salarna är väldigt vackra.

Rummet var hemskt. Övermöblerat, hyreshusstandard, sunkigt badrum och iskallt. Extra element behövdes.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
3,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
4,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
3,0
Renlighet på rummet
 
4,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,0

Anonym - Sverige

sv_SE 5 november 2017, Par över 35 år

Dålig lukt på toaletten

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,4

Mr. David Borin - Sverige

sv_SE 5 november 2017, Med en pojkvän / flickvän

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,7

Mr. Marie Louise Kroon - Sverige

sv_SE 16 oktober 2017, Par över 35 år

Kändes riktigt spännande när vi såg den slottsliknande byggnaden. Vi hade en toppen torsdag- söndag. Fina rum m härliga sängar. Fin frukostbuffe. Underbar mat i restaurangen. Kan varmt rekommendera detta hotell

Blev lite besviken på att drinkar i baren kostar för mycket. Betalade gärna för mat o dryck i restaurangen m blev överraskad när 2 drinkar i baren kostade 380 kronor. Kände att vi hadekunnat tillbringa mer tid på kvällarna i deras sköna fåtöljer om priset varit billigare

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,9

Anonym - Sverige

sv_SE 8 oktober 2017

Bra hotellrum med mysiga sängar. Härligt spa med något sliten ångbastu men i övrigt fräscht. Maten i restaurangen var långt över förväntan med trevlig utsikt och även frukosten höll hög kvalité! Värt ett besök!

Gammalt hotell vilket gör att det är lite slitet

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension