Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Hotel Am Berghang

Am Kathagen 68 - 69, 48455, Bad Bentheim, Tyskland

Se karta

Från882kr
Per rum per natt
  • Comfort rum
  • Inklusive frukost
8,1

Recensioner av Hotel Am Berghang

Recensioner från 59 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Hotel Am Berghang och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
8,0
Läget på hotellet
 
8,0
Pris / kvalitet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Med en vän 9.0
  • Grupp 9.0
  • Par över 35 år 8.2
  • Familj - barn upp till 12 år 8.2
  • Par upp till 35 år 8.1
  • Familj - barn över 12 år 8.0
  • Pensionerade par 7.9
  • Ensam resenär 5.7
  • Affärsresenär(er) -

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Lugnt läge 38%
  • Billigt 21%
  • Romantiskt 8%
  • Skönhet/wellness 6%
  • Mysigt 6%

Betyg jämfört med alla hotell (3) i Bad Bentheim

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Promenader 22%
  • Cykelturer 19%
  • Kulturella sevärdheter 19%
  • Restauranger 15%
  • Romantik 10%

'Bad Bentheim' jämfört med alla andra destinationer (2012 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
8,9

D.A. van Reenen - Nederland

nl_NL 20 oktober 2017, Par över 35 år

Uitzicht + ligging

Zou het niet weten

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,4

Annie Jansen Adams - Nederland

nl_NL 19 oktober 2017, Med en pojkvän / flickvän

Het hotel ligt 1.5 km. Vanaf het centrum. Deze afstand is goed te lopen. Mooie omgeving.

Ont reken van een lift

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
10,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,7

Anonym - Nederland

nl_NL 17 augusti 2017, Par över 35 år

De stilte in de omgeving

Geen minpunten zeer correct en behulpzaam

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,0

Anonym - Nederland

nl_NL 14 augusti 2017, Pensionerat par

Netjes en schoon en konden er op tijd in.

Konden s,middag,s niet gezellig wat drinken,dat vonden wij jammer.Dat er geen lift was.Wij zijn beiden 76 jaar oud en moesten wij onze koffer en spullen via vier trappen naar boven sjouwen.Er werd niet even gezegd wij brengen uw spullen wel even boven.Jammer niet even de bereidwilligheid om dat even te vragen.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,0

K.M. Jouvenaz - Nederland

nl_NL 2 augusti 2017, Familj med barn under 12 år

Het arrangement half-pension met 's avonds een drie-gangenmenu is uitstekend. Goed eten, geen keus, die wordt voor je gemaakt, maar mijn dochter van 11 lustte alles. Een verrassing wat je op je bord krijgt! Heel ontspannend.

De zondagsrust. Na 11:00 uur gaat alles dicht en het personeel weg. Heel vreemd. Zelfs internet hield blijkbaar zondagsrust, dus mijn dochtertje had niks te doen. We moesten ons vertier, ons eten (en werkend internet) in het centrum van het stadje gaan zoeken. Dat lukte wel, maar toch heel apart...

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,3

Anonym - Nederland

nl_NL 12 juni 2017, Par över 35 år

Gastvrije personeel en gratis gebruik zwembad/ sauna

Diner bij halfpension

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,7

Anonym - Nederland

nl_NL 7 juni 2017, Par över 35 år

De gastvrijheid, behulpzaamheid personeel.B.v. wij wilden in de sauna , werd direct voor ons aangezet . we moesten alleen een half uurtje wachten . dat gaf niks want we vermaakten ons in het zwembad. Keurig schoon, stapels handdoeken. Het was effe genieten na een dag veel gelopen te hebben.

Op de bovenste verdieping een zeer gedateerde kamer. Andere verdiepingen zagen er al prachtig uit. Maar wij hadden een mini kamer en geen wifi-bereikbaarheid.Het was prachtig weer dus zijn we buiten gaan zitten waar je wel kon appen.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,6

Margaret Emmink - Nederland

nl_NL 13 april 2017, Pensionerat par

Redelijk dichtbij het centrum, mooi ligging met uitzicht, je bent direkt in de natuur.

Geen

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (1)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,1

Rik Dolfing - Nederland

nl_NL 21 februari 2017, Par under 35 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,7

Ralph Boumans - Nederland

nl_NL 31 december 2016, Par över 35 år

Mooie ligging vlak bij centrum.
gebruik van zwembaden sauna is incl.

Geen

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension