Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Hotel SP34

Sankt Peders Stræde 34, 1453, Köpenhamn, Danmark

Se karta

7,5 Läs alla 8 recensioner

Den trevlige mannen i baren, /receptionen som mötte oss när vi kom sent på natten.

  • Boutiquehotell
  • Centralt i Köpenhamn
  • 2 restauranger

Upptäck Köpenhamn från nyöppnade Hotel SP34. Hotellet erbjuder moderna rum, 2 restauranger och ett välutrustat gym.

Mer information
Från1 288kr
Per rum per natt
  • Small enkelrum
  • Inklusive frukost
7,5

Recensioner av Hotel SP34

Recensioner från 8 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på Hotel SP34 och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0
Pris / kvalitet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
8,0

Hotellet är betygsatt av

  • Par upp till 35 år 8.6
  • Med en vän 8.0
  • Par över 35 år 7.3
  • Familj - barn över 12 år 5.4
  • Affärsresenär(er) -
  • Grupp -
  • Familj - barn upp till 12 år -
  • Pensionerade par -
  • Ensam resenär -

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Design / trendigt 43%
  • Speciellt 14%
  • Väghotell 14%
  • Kulinariskt 7%
  • Romantiskt 7%

Betyg jämfört med alla hotell (49) i Köpenhamn

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Shopping 13%
  • Restauranger 13%
  • Promenader 12%
  • Kulturella sevärdheter 11%
  • Cykelturer 10%

'Köpenhamn' jämfört med alla andra destinationer (2011 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
7,0

Anonym - Sverige

sv_SE 2 oktober 2017, Par över 35 år

Perfekt läge, fint att det var litet och personligt

Mitt under frukosten meddelades jag att det inte ingick, jag fick gå till receptionen och trots att jag visade min bokning med frukost och jag hade dessutom redan betalat tog det långt tid innan kvinnan i receptionen klarade ut det. Hon hade kunnat komna fram till mig efteråt och be om ursäkt, inte så professionellt och lite märkligt att inte ha koll på sina bokningar.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
5,0
Atmosfär
 
8,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,0

Anonym - Sverige

sv_SE 12 augusti 2016, Med en pojkvän / flickvän

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,0

Anonym - Sverige

sv_SE 3 augusti 2015, Par under 35 år

Den trevlige mannen i baren,/receptionen som mötte oss när vi kom sent på natten.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
9,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,7

Anonym - Mölnlycke - Sverige

sv_SE 20 april 2015, Par över 35 år

Gästen har tyvärr inte lämnat några övriga kommentarer om sin vistelse.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
9,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
8,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,4

Anonym - Raa - Sverige

sv_SE 10 april 2015, Familj med barn under 12 år

Läget

Personalens attityd och att frukosten inte ingick framgick dåligt. Allmänna känslan när man gick in i hissen ruffigt. Lobbyn hade man lagt mycket energi på och var inbjudande, tyvärr följde inte den känslan med när man klev in i hissen.

Var recensionen användbar Ja! (1) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
4,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
4,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

9,4

Anonym - Varberg - Sverige

sv_SE 27 juli 2014, Par under 35 år

Det var väldigt varmt på rummet... VÄLDIGT varmt...

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
10,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
8,0
Renlighet på rummet
 
10,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,3

Anonym - Norsholm - Sverige

sv_SE 27 juli 2014, Par under 35 år

Great location! Nice Staff.good atmosphere

no bedside table ... no body lotion and conditioner in the room which made my hair terribly. Also, no shelf in the shower to put the bottles on and the water leaked all over the floor ...

I'm used to hard beds, but these were the toughest team ... construction work in the courtyard woke me up early in the mornin ... no air conditioning which made it vaaaarmt! ... Expensive breakfast (did not test so we, unfortunately, can not give opinion). I had wished for a bit more value for money

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
7,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
4,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,9

Ms. Ing-Britt Klarlöv - Torslanda - Sverige

sv_SE 24 juli 2014, Par över 35 år

Att det låg centralt

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension