Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Avbeställningsskydd

Vad gäller för vårt avbeställningsskydd

Vid bokning har du möjlighet att teckna ett avbeställningsskydd som täcker eventuella kostnader vid avbokning av resan i händelse av oförutsedd olycksfall, sjukdom eller annan oförutsedd händelse i enlighet med allmänna resevillkoren. Avbeställningsskyddet gäller utan självrisk. Avbeställningsskyddet gäller även vids dödsfall inom familj (föräldrar, barn, syskon make/maka/sambo) som är plötsligt och oförutsett. 

Priset för avbeställningsskydd är 6% av totala kostnaden för bokningen. Observera att kostnaden för avbeställningsskydd skall betalas vid bokningstillfället. Avbeställningsskyddet återbetalas ej.

Avbokningen ska göras via den länk som finns i din bekräftelse. Det går också bra att skicka ett e-postmeddelande till oss på bokning@hotelspecials.se med ditt bokningsnummer, namn och ankomstdatum eller kontakta oss på telefon 0771-145 145. Observera att avbokningen inte är giltig förrän du har mottagit en bekräftelse till din e-post. Giltigt läkarintyg och andra betydande handlingar ska returneras till HotelSpecials.se´s kundtjänst, senast 7 dagar efter anmälan. Läs mer om vad som gäller vid avbokning.

E-mail

Allmänna frågor:
info@hotelspecials.se
Frågor om bokning:
bokning@hotelspecials.se
För medverkan/annonser:
medverkan@hotelspecials.se

Telefon

Kundcenter: 0771 - 145 145
Hotellsupport: 031 - 701 71 40
Fax: 031 - 701 81 40

Öppettider för kundtjänst:
Måndag-fredag 9-22
Lör-Sön 12-18

Du kan även kontakta oss och följa oss på Facebook:
HotelSpecials.se på Facebook

På vår hotellblogg kan du läsa om allt som händer hos oss och i branchen:
HotelSpecials.se hotellblogg

Välj HotelSpecials.se!