Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Boka via HotelSpecials.se

Att boka ett hotell via HotelSpecials.se är enkelt och smidigt.

Genom att använda olika sökkriterier kan du enkelt söka bland alla tillgängliga erbjudanden och hotell på sidan.
Efter att du valt ett hotell eller erbjudande visas informationen om just det hotellet eller erbjudandet. Om du vill gå vidare för att boka klickar du på knappen ”boka”. Du får därefter se en översikt av din bokning och har möjlighet att göra ändringar och lägga till speciella önskemål i bokningen.
Sedan fyller du i bokningsformuläret på nästkommande sida. Du får i sista steget möjlighet att kontrollera dina uppgifter. Om allt är korrekt ifyllt fyller du i formuläret för ditt kort som garanterar din bokning och sist klickar du på ”bekräfta”. Din bokning skickas och du mottar efter några minuter en bokningsbekräftelse med dina uppgifter till din angivna e-postadressen.


Erbjudandenas tillgänglighet

De flesta erbjudandena på HotelSpecials.se är direkt bokningsbara. Vid vissa erbjudanden gör du först en förfrågan som sedan måste bekräftas definitivt av hotellet. Du ser tydligt vid bokningsprocessen om ditt erbjudande är direkt bokningsbart eller om du gör en förfrågan. Om du gör en förfrågan kontaktar vi dig inom 24 timmar med ett besked om din bokning, svaret beror på tillgängligheten på det aktuella hotellet. I undantagsfall kan hotellet avböja din bokning om de t.ex. fått en större bokning strax innan din bokning. Det står tydligt angivet på sidan när du gör din bokning om du måste vänta på en definitiv bekräftelse från hotellet.


Information om priser

De angivna priserna är per rum för hela vistelsen och beräknade utifrån att 2 personer sover i rummet. Om du vill ha ett enkelrum tillkommer oftast ett enkelrumstillägg. Om ni vill sova 3 eller fler i ett rum tillkommer oftast extrasängstillägg. Det är tydligt angivet vad som ingår i priset. Om det inte indikeras hur stora dessa tillägg är kan du kontakta oss för mer information.

För barn gäller oftast speciella barnpriser. Beroende på barnets ålder kan de bokas mot ett tillägg. Om detta inte är angivet kan du kontakta oss för mer information. Ett krav för att få barnpriser är att barnen bor i samma rum som föräldrarna.

E-mail

Allmänna frågor:
info@hotelspecials.se
Frågor om bokning:
bokning@hotelspecials.se
För medverkan/annonser:
medverkan@hotelspecials.se

Telefon

Kundcenter: 0771 - 145 145
Hotellsupport: 031 - 701 71 40
Fax: 031 - 701 81 40

Öppettider för kundtjänst:
Måndag-fredag 9-22
Lör-Sön 12-18

Du kan även kontakta oss och följa oss på Facebook:
HotelSpecials.se på Facebook

På vår hotellblogg kan du läsa om allt som händer hos oss och i branchen:
HotelSpecials.se hotellblogg

Välj HotelSpecials.se!