Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Om HotelSpecials.se

År 2005 startade norrlänningarna Fredrik Jansson och Tobias Samuelsson det spännande projektet med att skapa en bokningssajt i världsklass fokuserat på fritidsresenären. HotelSpecials fanns då sedan tidigare i Holland, Belgien och Tyskland. Från år 2013 finns även HotelSpecials.no och Hotelspecials.dk. På kontoret i Göteborg sitter vi runt 15 personer och varje år förmedlar vi mer än 200 000 bokningar till våra hotell. Om du har frågor eller feedback är du varmt välkommen att kontakta oss!

Åk bort oftare

På HotelSpecials vill vi att du ska kunna åka bort oftare. Därför jobbar vi hårt för att alltid kunna erbjuda det bästa utbudet till de bästa priserna. På sajten hittar du alla typer av hotell och i alla prisklasser: spahotell, slott och herrgårdar, skidhotell, designhotell, lyxhotell, bed and breakfast och många fler. Vi har hotell från alla de stora kedjorna, men även många mindre och privatägda hotell. Förutom Sverige har vi nu även hotell i Norge, Danmark, Tyskland, Holland, och Belgien. Så vare sig du är ute efter en avslappnande spavistelse nära hemmet, eller en helg full av shopping och kultur i Berlin, hittar du det hos oss!

Boka enkelt och säkert

HotelSpecials vill vi att du ska kunna boka din vistelse på ett enkelt, smidigt och säkert sätt. Vår bokningsprocess är därför enkel, tydlig och säker från start till mål. Du väljer hotell genom olika sökkriterier och kan lätt lägga till speciella önskemål såsom extrasäng, middag etc. Du bokar direkt på sajten, men betalar först vid ankomsten till hotellet. Vi vet själva hur planer lätt kan förändras och därför har du kostnadsfri avbokning fram till dagen före ankomst. Har du något du undrar över eller vill du hellre boka genom vår kundtjänst är du alltid välkommen att kontakta oss på 0771-145 145 eller info@hotelspecials.se så hjälper vi dig gärna.

Nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden

Vill du vara säker på att inte gå miste om våra bästa erbjudanden, nyheter och kampanjer ska du signa upp på vårt nyhetsbrev. Våra nuvarande 115 000 prenumeranter får varje vecka ett mail med våra bästa priser på övernattningar och paket, och dessutom exklusiv tillgång till förhandsbokningar av alla våra största kampanjer!

Alltid bäst erbjudanden

På HotelSpecials hittar du alltid de bästa erbjudandena. Kolla in våra Topdeals för att se vistelser med rabatt, ta en titt på våra Secret Hotels för att boka 4-stjärniga och centrala hotell till superpris och missa inte våra specialkampanjer så som 48h Special, Bo som en Kung, SpaWeek och HotelWeek.

Bolagsinformation

Hotel Specials Sverige AB
Vallgatan 26
411 16 Göteborg
Sverige
Org. nr. 556684-7512

Postadress:
HotelSpecials Sverige AB
Box 195
116 74 Stockholm

Njut mer och betala mindre med HotelSpecials!

E-mail

Allmänna frågor:
info@hotelspecials.se
Frågor om bokning:
bokning@hotelspecials.se
För medverkan/annonser:
medverkan@hotelspecials.se

Telefon

Kundcenter: 0771 - 145 145
Hotellsupport: 031 - 701 71 40
Fax: 031 - 701 81 40

Öppettider för kundtjänst:
Måndag-fredag 9-22
Lör-Sön 12-18

Du kan även kontakta oss och följa oss på Facebook:
HotelSpecials.se på Facebook

På vår hotellblogg kan du läsa om allt som händer hos oss och i branchen:
HotelSpecials.se hotellblogg

Välj HotelSpecials.se!