Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Weekend Belgien

Belgien
Weekend Belgien

Landet med de flamländska \"fries\", de vackra Ardennerna och de livliga badorterna med breda stränder. Oavsett om du är i Belgien för att njuta av den vackra naturen, eller bara för en underbar semester, erbjuder Belgien något för alla. Även när det gäller godsaker finns här gott att välja på. Njut av läckra våfflor, den världsberömda chokladen och upptäcka de mest speciella belgiska ölsorterna.

Weekendresor Belgien

Njut av en varierad semester i Belgien! Beundra under din vistelse Manneken Pis och Atomium i Bryssel, besöka Grand Place eller ta en båttur genom kanalerna i Brygge. Koppla av under en paus i de fredliga Ardennerna eller njut kul shopping i de största städerna i landet. Dessutom bjuder den belgiska kusten många möjligheter för en helg. Bo i den mysiga staden Oostende och besök kasinot under din vistelse i Belgien.

Tips för en helg i Belgien
Besök städerna Brygge, Gent och Antwerpen och utforska historiska byggnader, Béguinages, arkitektur och museer. Ardennerna inbjuder till vandring, mountainbike och paddling. Testa läckra flamländska frites, choklad och en trevlig kall belgisk öl under din helg i Belgien. På den belgiska kusten kan du ta en paus och varva ner. Ta spårvagnen från Knokke till Adinkerke och besök mysiga Zeebrugge, Oostende och De Panne.