Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Upptäck Göteborg – turistinformation

Göteborg, Västergötland, Sverige

Se karta

Upptäck Göteborg – turistinformation

Välkommen till Sveriges framsida! En weekend i Göteborg erbjuder en mängd aktiviteter och nöjen. Ta spårvagnen ut till Saltholmen och njut av havet, se en föreställning på Operan, upplev shoppingen i mysiga Haga och besök Nordens största nöjesfält Liseberg. Vare sig det är vinter eller sommar finns förutsättningarna för en lyckad weekend i Göteborg!

Weekendresor Göteborg

Tips för er weekend i Göteborg.
Göteborg är en populär weekend destination för alla åldrar och årstider. Liseberg håller öppet under hela somrarna och även under december för den populära julmarknaden. Göteborg är känt för att vara evenemangsstaden nummer 1. Arrangemangen på Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och i city avlöser varandra och du når dessa arenor inom gångavstånd. Göteborg erbjuder även ett stort urval av sevärdheter, museer, parker och ett aktivt nattliv.

Boka en weekend i Göteborg.
Vare sig du söker en weekend i centrala Göteborg eller en Spaweekend i utkanten av staden hittar du det här. Vi erbjuder hotell i olika standard och prisklass. Budget för dig som söker det enkla och lyxhotell för dig som söker det bästa!