Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

Filtrera resultatet

Pris per rum och natt
-

Fyll i fälten eller dra.

Gästernas betyg
Stjärnor
Typ av boende
Faciliteter
Typ av hotell
Omgivningar
Med närhet till
region
Erbjudande

Bo på båt

Här hittar du våra absolut bästa båthotell som ger dig möjligheten att bo på en båt både i Stockholm och i Göteborg! Bo på en båt året runt med närhet till våra storstäders alla fantastiska sevärdheter.
Flera av våra båthotell har egen restaurang och bar ombord med en fantastisk havsutsikt att njuta av. Här får du möjligheten att bo på båtar som har sin egen unika charm och historia samtidigt som du får uppleva en annorlunda och minnesvärd vistelse på hotell.

I Stockholm kan du bo på den fantastiska båten M/S Birger Jarl. Bär resan istället av till Göteborg så har du möjlighet att bo på båthotellet Good Morning Göteborg City. 

Söker du ett romantiskt hotell för en romantisk weekend? Vi har gått om mysiga hotell med romantiska paket att välja mellan i Sverige men även i Danmark, Norge, Tyskland, Holland och Belgien! Ta även en titt på våra annorlunda hotell som erbjuder upplevelser utöver det vanliga!

Bo på båt

Bo på båt

Skulle du vilja prova på att bo på en båt? Ta en titt på våra mysiga båthotell och boka en övernattning på en båt som du sent kommer att glömma! Dessa båthotell bjuder på en härlig atmosfär och ger dig möjlighet att bo på en båt med gångavstånd till både restauranger, shopping och andra spännande sevärdheter. Flera av våra båthotell har dessutom egen restaurang och bar ombord! Här hittar du våra bästa erbjudanden som ger dig möjligheten att bo på båt året runt!

Hittat: 1-1 av 1 hotell i Sverige

Nyhet Nytt hotell
Detta hotell är nytt på HotelSpecials. Se vad det har att erbjuda!
  • Prisvärt hostel
  • Centralt i Stockholm
  • Specialerbjudande - Dubbelrum
Gratis wifi

På M/S Birger Jarl i centrala delar av Stockholm bor du på ett k-märkt fartyg med en härlig atmosfär och massor av charm & historia!

  • 2-bäddshytt med delat badrum - (non-refundable)
  • Inklusive frukost
Inkl. lokal skatt,
Välj rum
Från420kr
Per rum per natt