Dela detta hotell

Vanligaste frågorna
Öppettider må-fr 9-22, lö-sö 12-18

M/S Birger Jarl - Hotel & Hostel

Stadsgårdskajen 156, 116 45, Stockholm, Sverige

Se karta

Nyhet Nytt hotell
Detta hotell är nytt på HotelSpecials. Se vad det har att erbjuda!
6,4 Läs alla 16 recensioner

Läget är perfekt med en härlig utsikt speciellt för mig som själv är båtägare därav valet att bo på en båt går före...

  • Prisvärt hostel
  • Centralt i Stockholm
  • 24 h reception

På M/S Birger Jarl i centrala delar av Stockholm bor du på ett k-märkt fartyg med en härlig atmosfär och massor av...

Mer information
Från633kr
Per rum per natt
  • Bo 3 nätter, betala för 2
  • Inklusive frukost
6,4

Recensioner av M/S Birger Jarl - Hotel & Hostel

Recensioner från 16 gäster

Recensionerna kommer från gäster som bott på M/S Birger Jarl - Hotel & Hostel och baseras på hur de upplevt sin vistelse.

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Allmänt intryck
 
6,0
Läget på hotellet
 
8,0
Pris / kvalitet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfär
 
7,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Hotellet är betygsatt av

  • Pensionerade par 8.6
  • Ensam resenär 7.3
  • Grupp 6.8
  • Par över 35 år 6.0
  • Par upp till 35 år 5.4
  • Affärsresenär(er) 4.6
  • Familj - barn upp till 12 år -
  • Med en vän -
  • Familj - barn över 12 år -

Hotellet beskrivs som

% = Gästernas beskrivning av hotellet

  • Billigt 38%
  • Mysigt 14%
  • Speciellt 14%
  • Lugnt läge 7%
  • Design / trendigt 3%

Betyg jämfört med alla hotell (97) i Stockholm

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt

Destination lämplig för

% = Gästernas betyg på destinationen

  • Restauranger 13%
  • Shopping 13%
  • Kulturella sevärdheter 12%
  • Promenader 12%
  • Romantik 10%

'Stockholm' jämfört med alla andra destinationer (2012 )

  • Över genomsnitt
  • Genomsnitt
  • Under genomsnitt
4,7

Anonym - Sverige

sv_SE 13 november 2017, Par över 35 år

Läge och utsikten

Sängen var inte alls skön, alldeles för hård

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
5,0

Rum

Komfort på rummet
 
3,0
Renlighet på rummet
 
3,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,9

Mr. Monica Mattsson - Sverige

sv_SE 7 november 2017, Grupp

Läget

Dusch

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
10,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
7,0
Renlighet på rummet
 
7,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,6

Mr. Kenneth Sandberg - Sverige

sv_SE 23 oktober 2017, Par under 35 år

Trevlig personal
Mysig fartyg
Fin utsikt över gröna lund och gamla stan

Frukost var enkel och tråkigt. Finns inte ägg och varm juice.

Rummet var kvavt

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
5,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

4,6

Anonym - Sverige

sv_SE 23 oktober 2017, Affärsresenär (er)

Ren säng

Bokade hytt med fönster- fick inget fönster. skulle ingå frukost-fick ingen frukost. hål i dörren ut. stopp i avloppen i den gemensamma duschen. brunt vatten i kranen i rummet

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
3,0
Atmosfär
 
3,0

Rum

Komfort på rummet
 
4,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,1

Mr. Åke Andersson - Sverige

sv_SE 17 oktober 2017, Par över 35 år

Läget är perfekt med en härlig utsikt speciellt för mig som själv är båtägare därav valet att bo på en båt går före annat boende.
Dessutom mycket trevlig och smidig personal inga konstigheter utan bara bra.

Visst det kan behövas fräschas upp här och där, men vad jag förstår så är personalen igång där.
Sen sa vi även att frukosten var kanske lite klen, men ändå inte med tanke på priset. tanken att ha en ev färdig morgon tallrik kanske skulle vara en ide, och eller att man ev lägger till en slant om man vill ha lite extra än kontinental frukost. vilket får mig att tänka på den stora cowboyen frukosten som en dansk kedja har mumma för matälskare.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
10,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,6

Anonym - Sverige

sv_SE 9 oktober 2017, Par över 35 år

Hjälpsam personal som lät oss byta till ett bättre rum då vi var missnöjda med badrummet.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
4,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,6

Anonym - Sverige

sv_SE 2 oktober 2017, Okänt / övrigt

Personalen i receptionen var trevlig

Det luktade mögel på rummen och det var svartmögel på gardiner och väggar på toalett! Inget luftinsläpp i rummen. Frukosten var ingen skandinavisk frukost som stod i pappret vi fick. Det mesta tog slut!

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
5,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
4,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfär
 
5,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

6,1

Anonym - Sverige

sv_SE 25 september 2017, Par över 35 år

Bra läge och ett trevligt bemötande i receptionen vid incheckning. "Problemfokuserad personal" som löste problemet som uppkom mycket bra.

Frukosten var under all kritik!! Efter en timmas öppning fanns varken bröd, pålägg, eller grönsaker. Kaffe och juice var slut. Tidigare har det funnits kokt ägg.Kan väl säga att buffén var totalt tömd och många väntade och det blev kaos när det väl kom in något. Stor förbättringspotential.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
6,0
Läget på hotellet
 
7,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfär
 
6,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
6,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

5,1

Anonym - Sverige

sv_SE 24 september 2017, Par över 35 år

Bara en personal i receptionen vilket resulterade i lång kö/väntan på incheckning.

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
6,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
5,0
Läget på hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
4,0
Atmosfär
 
5,0

Rum

Komfort på rummet
 
5,0
Renlighet på rummet
 
5,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension

8,7

Mr. Lars Söderström - Sverige

sv_SE 8 september 2017, Pensionerat par

Bemötande, läget och utsikten! Fin restaurang!

Saknades TV på hotellet!

Var recensionen användbar Ja! (0) Nej! (0)

Totalbetyg
 
8,0

Allmänt

Pris / kvalitet
 
9,0
Läget på hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfär
 
9,0

Rum

Komfort på rummet
 
6,0
Renlighet på rummet
 
9,0

Läs mer om recensionen Rapportera recension