Om oss

 

HotelSpecials

År 2005 startade norrlänningen Fredrik Jansson (och hans vän Tobias) det spännande äventyret med att skapa en bokningssajt i världsklass fokuserat på fritidsresenären.  En utmaning som hette duga. HotelSpecials fanns då sedan tidigare i Holland, Belgien och Tyskland där det drevs av Fredriks vän från studietiden, Remco. Från år 2013 finns även HotelSpecials.no och Hotelspecials.dk. Läs gärna mer om vår historia här.  Om du har frågor eller feedback är du varmt välkommen att kontakta oss

 

Åk bort oftare

På HotelSpecials vill vi att du ska kunna åka bort oftare. Därför jobbar vi hårt för att alltid kunna erbjuda det bästa utbudet till de bästa priserna. På sajten hittar du alla typer av hotell och i alla prisklasser: spahotell, slott och herrgårdar, skidhotell, designhotell, lyxhotell, bed and breakfast och många fler. Vi har hotell från alla de stora kedjorna, men även många mindre och privatägda hotell. Förutom Sverige har vi nu även hotell i Norge, Danmark, Tyskland, Holland, och Belgien. Så vare sig du är ute efter en avslappnande spavistelse nära hemmet, eller en helg full av shopping och kultur i Berlin, hittar du det hos oss!

Vi vet själva hur planer lätt kan förändras och därför har du ofta kostnadsfri avbokning (se villkoren på varje erbjudande för mer detaljer) fram till dagen före ankomst. Har du något du undrar över eller vill du hellre boka genom vår kundtjänst är du alltid välkommen att kontakta oss på info@hotelspecials.se så hjälper vi dig gärna.

 

 

Nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden

Vill du vara säker på att inte gå miste om våra bästa erbjudanden, nyheter och kampanjer ska du signa upp på vårt nyhetsbrev. Våra nuvarande 150 000 prenumeranter får varje vecka ett mail med våra bästa priser på övernattningar och paket, och dessutom exklusiv tillgång till förhandsbokningar av alla våra största kampanjer!

 

Alltid bäst erbjudanden

På HotelSpecials hittar du alltid inspiration för nästa resa och de bästa erbjudandena. Kolla in våra deals för att se vistelser med rabatt eller ta en titt på hotell + middag och fler erbjudanden här

Postadress & Bolagsinformation
HotelSpecials Sverige AB
Box 195
116 74 Stockholm
Org. nr. 556684-7512