Praktik marknadsföring Stockholm - SEO, SEM, Sociala medier och nyhetsbrev

Vill du göra praktik inom digital marknadsföring i Stockholm? 

Vill du utvecklas inom digital marknadsföring? Sök praktik hos oss! Läs mer nedan. Letar du efter en praktikplats där du kan lära dig mer om digital marknadsföring? Då kanske vi kan vara ett alternativ. Hos oss får du ta stort eget ansvar och bli en i teamet! Har du driv är det kul för dig, men om du istället är en person som behöver mer stöd är vi troligen inte rätt plats för dig då vi är ett litet företag med små resurser. Vi är duktiga på SEO, PPC, nyhetsbrev och meta sök. Vi är sämre på sociala medier men om du är en fena på det kanske vi har en bra match? Inom SEO jobbar vi med onpage och offpage där mest fokus just nu ligger på offpage, dvs bygga länkar till vår sajt. Vi använder de flesta tekniker som finns som SEO PR, outreach, linkbaiting, kampanjer, etc etc. Vårt Adwords konto består av + 1 000 000 keywords och ca 500 000 olika annonser för våra olika marknader.  Vi skickar vårt nyhetsbrev till 165 000 prenumeranter varje vecka som väntar på att få de senaste erbjudandena. Utöver det postar vi såklart på facebook och bloggar. Du kommer jobba i verktyg som Majestic, Google search console, Semrush, Adwords, Bgenius, screaming frog, mailchimp, selligent och mycket mer. 


Våra kärnvärden innebär att du ska ha driv, vara duktig på att kommunicera och vilja växa som person och bli en specialist. Är du sån är det bara att kontakta Fredrik Jansson (VD) på fredrik @ hotelspecials.se. Läs gärna mer om vår historia på vår blogg.  Vi sitter i mysiga lokaler i Gamla Stan där vi delar lokaler med ett annat företag. Vi är ett litet team på 6 personer där du kommer få ta ansvar direkt och utföra arbetsuppgifter som gör skillnad. Självklart med stöd från någon av våra ordinarie medarbetare. 

Om HotelSpecials

HotelSpecials grundades 2005 och har sedan dess bokat in ca 1 Miljon gäster runtom i Sverige. Vi finns även i Holland, Tyskland, Belgien, Norge och Danmark. Vi driver även BungalowSpecials och har idag kontor på 4 platser: Göteborg, Stockholm, Amsterdam och Berlin.  Vi har massor med specialerbjudanden och är en lokal specialist till skillnad från alla de globala jätteföretagen. 

Hör av dig! 

Fredrik (fredrik@hotelspecials.se)