Generella villkor

Generella villkor

Läs igenom villkoren innan du använder HotelSpecials.se. När du använder vår sida godkänner du våra villkor. Använd inte HotelSpecials.se om du inte godkänner villkoren. Om du vill ändra några av villkoren måste du få det skriftligt bekräftat från HotelSpecials.se.

Personuppgifter

HotelSpecials.se skyddar den personliga integriteten hos våra besökare och garanterar att dina personliga uppgifter är skyddade och säkra. På sidan om personuppgifter förklaras vilka uppgifter HotelSpecials.se behöver från dig, vad vi gör med dem samt vilka rättigheter du har. HotelSpecials.se garanterar att dina uppgifter behandlas och skyddas enligt föreskrivna lagar och bestämmelser. Vissa samtal spelas in i utbildningssyfte. Samtalen används för att förbättra vår service.

Beskrivning av våra tjänster

HotelSpecials.se är en internetbaserad plattform som erbjuder hotell att visa priser och erbjudanden via sidan för att därigenom ingå avtal med besökare/gäster. Genom vårt samarbete med hotellen har vi även kampanjer och paket som är exklusiva för HotelSpecials.se. Från att du har genomfört din bokning agerar vi endast som mellanhand mellan dig och boendet. HotelSpecials.se överför uppgifterna om din bokning till boendet i fråga och skickar dig å boendets vägnar ett e-postmeddelande med din bokningsbekräftelse. När vi utför våra tjänster är informationen som visas baserad på den information som boendena har delgett oss. Boendena är själv ansvariga för uppdatering av priser, paket, tillgängliga rum och annan information som visas på vår webbplats. Varje boende är i alla händelser ansvarigt för att informationen (inklusive priser och tillgängliga rum) som visas på vår webbplats är exakt, fullständig och korrekt.

Ålder

Du måste vara minst 18 år för att genomföra en bokning på HotelSpecials.se.

Avbokning

Avbokningar ska genomföras via den länk som finns i din bokningsbekräftelse. Du kan  e-posta oss på info@hotelspecials.se med ditt bokningsnummer,namn och ankomstdatum. Observera att avbokningen inte är giltig förrän du mottagit en bekräftelse till din e-post. Avbokningar som sker direkt till hotellet är ej giltiga. Alla hotell har egna avbeställningsregler. Normalt sett gäller att du kan avboka utan extra kostnad fram till 24 timmar innan ankomst. Vi rekommenderar att du läser igenom boendets villkor noggrant innan du genomför din bokning.

Vid avbokning senare än 24 timmar innan ankomst har HotelSpecials.se och hotellet rätt att debitera dig för hela logikostnaden i enlighet med Visita´s (www.visita.se) rekommendationer. För att undvika det kan du teckna vårt avbeställningsskydd (gäller med läkarintyg). Om du inte kommer till hotellet utan att avboka har hotellet och HotelSpecials.se rätt att debitera dig avgifter enligt ovan.

Betalning & bokningsgaranti

Alla priser är totalpriser och betalas på plats på hotellet, undantag eventuellt avbeställningsskydd och serviceavgift vid bokning av våra Rabatterade erbjudanden, som betalas i samband med bokningen. Inga dolda extraavgifter tillkommer.

Hotell och andra boenden behöver kreditkortsuppgfter för att kunna garantera din bokning. Därför skickas dina kreditkortsuppgifter direkt till boendet, som också kan komma att förauktorisera summan på ditt kort. För att kunna skydda dina kreditkortsuppgifter när du skickar dem till oss, använder vi oss av Secure Socket Layer (SSL)-teknologi. Observera att vid särskilda pris- och specialerbjudanden (icke återbetalningsbara) kan HotelSpecials komma att förauktorisera ditt kreditkort eller debitera kostnaden för vistelsen, efter genomförd bokning. Vänligen kontrollera rums- och prisuppgifterna innan du genomför din bokning.

Rättigheter och förbehåll

Alla rättigheter förbehållna. Bilder, logotyper, texter och annan information på https://www.hotelspecials.se skyddas av svensk upphovsrättslagstiftning. All kopiering är därför ej tillåten. Om inte annat anges, kan inte något på https://www.hotelspecials.se återanvändas utan skriftligt tillstånd från HotelSpecials.se.

HotelSpecials garanterar inte att innehållet på HotelSpecials.se är fritt från fel. Vi kommer att erbjuda så korrekt information som möjligt. HotelSpecials kan inte hållas ansvariga för eventuella fel och brister i information om hotellen som visas. Det gäller allmän information, faciliteter, kartor, vägbeskrivningar och annat material som publiceras på sidan. Vi förbehåller oss rätten att ändra utbud, priser och information utan förvarning. HotelSpecials kan inte hållas ansvariga för eventuella skador, fel och olyckor som uppstår i samband med användandet av vår tjänst

I enlighet med begränsningarna i dessa regler och villkor samt i den mån lagen tillåter, tar vi endast ansvar för direkta skadeverkningar som faktiskt har drabbat, betalats av eller åsamkats dig som en följd av underlåtenhet från vår sida att leva upp till de förpliktelser som ingår i våra tjänster.

Vid speciella kampanjer (spaweek, 48 timmars etc) är det tillåtet att max göra 5 bokningar till kampanjpris per hushåll. Bokningar får inte vidareförsäljas till andra företag eller privatpersoner.

Om HotelSpecials.se

HotelSpecials grundades 2005 och har organisationsnummer 556684-7512 och fullständigt företagsnamn är HotelSpecials Sverige AB. Vi har idag dotterbolag i Norge och vårt huvudkontor är baserat i Stockholm. Vi är en del av BookerZzz B.V med säte i Haarlem utanför Amsterdam i Nederländerna. Du kan nå oss på info@hotelspecials.se om du har fler frågor.