Avbeställningsskydd

Vad gäller för vårt avbeställningsskydd?

Vid bokning har du möjlighet att teckna ett avbeställningsskydd som täcker eventuella kostnader vid avbokning av resan i händelse av oförutsedd olycksfall eller sjukdom.  Avbeställningsskyddet gäller även vid dödsfall inom familj (föräldrar, barn, syskon make/maka/sambo) som är plötsligt och oförutsett. Avbeställningsskyddet gäller utan självrisk.
Priset för avbeställningsskydd är 6% av totala kostnaden för bokningen. Observera att kostnaden för avbeställningsskydd skall betalas vid bokningstillfället. Avbeställningsskyddet återbetalas ej.

Avbokningar
Avbokningen ska göras via den länk som finns i din bekräftelse. Det går också bra att skicka ett e-postmeddelande till oss på info@hotelspecials.se med ditt bokningsnummer, namn och ankomstdatum. Observera att avbokningen inte är giltig förrän du har mottagit en bekräftelse till din e-post. Giltigt läkarintyg och andra betydande handlingar ska returneras till HotelSpecials.se´s kundtjänst, senast 7 dagar efter anmälan. Läs mer om vad som gäller vid avbokning.