Boka Via Hotelspecials

Att boka ett hotell via HotelSpecials.se är enkelt och smidigt.

Genom att använda olika sökkriterier kan du enkelt söka bland alla tillgängliga erbjudanden och hotell på sidan. Efter att du valt ett hotell eller erbjudande visas informationen om just det hotellet eller erbjudandet. Om du vill gå vidare för att boka klickar du på knappen ”boka”. Du får därefter se en översikt av din bokning och har möjlighet att göra ändringar och lägga till speciella önskemål i bokningen.

Sedan fyller du i bokningsformuläret på nästkommande sida. Du får i sista steget möjlighet att kontrollera dina uppgifter. Om allt är korrekt ifyllt fyller du i formuläret för ditt kort som garanterar din bokning och sist klickar du på ”bekräfta”. Din bokning skickas och du mottar efter några minuter en bokningsbekräftelse med dina uppgifter till din angivna e-postadressen.

Information om priser

De angivna priserna är per rum per natt och beräknade utifrån att 2 personer sover i rummet. Om du vill ha ett enkelrum tillkommer oftast ett enkelrumstillägg. Om ni vill sova 3 eller fler i ett rum tillkommer oftast extrasängstillägg. Det är tydligt angivet vad som ingår i priset. Om det inte indikeras hur stora dessa tillägg är kan du kontakta oss för mer information. För barn gäller oftast speciella barnpriser. Beroende på barnets ålder kan de bokas mot ett tillägg. Om detta inte är angivet kan du kontakta oss för mer information. Ett krav för att få barnpriser är att barnen bor i samma rum som föräldrarna.


Varför tar ni en serviceavgift? 

Vi lägger mycket tid på att kontakta hotellen och förhandla ner priserna. För att täcka den kostnaden och gå runt behöver vi ta en serviceavgift mellan 59-199 kr per bokning. Vi lägger på avgiften i total priset redan när du söker efter ett erbjudande och det är bara på våra förhandlade specialpriser som du betalar en serviceavgift. Avgiften betalas direkt vid bokning och kan inte återbetalas.