Funderar du på något?

Skräddarsy din resa

 • Vad kostar det för barn?

  För barn gäller speciella priser. Beroende på barnets ålder kan de bokas till ett extra tillägg. Om detta tillägg inte anges kan du kontakta oss. Ett krav för att barnpriser ska gälla är att de bor i samma rum som sina föräldrar. Om hotellen inte har familjerum kan oftast ett barn sova i samma rum som föräldrarna. Alla hotell har olika regler vad gäller antalet barn i ett rum. Vi hjälper dig gärna med de bästa alternativen för just din familj.

 • Är det möjligt att boka en finare, lyxigare rumstyp?

  Om du önskar en annan rumstyp än vad du finner på HotelSpecials.se är du välkommen att kontakta oss via mail info@hotelspecials.se så hjälper vi dig.

 • Kostar det extra om jag vill ha ett rum med utsikt?

  Det beror på hotellet om det finns möjlighet att boka ett rum med utsikt. Om det är möjligt, finns det angivet på sidan med information om hotellet. Där står också angivet eventuella extra kostnader för detta. Om du behöver hjälp med denna information eller vill veta prisuppgift är du välkommen att kontakta oss på info@hotelspecials.se.

 • Vad gör jag om jag har särskilda önskemål om olika saker?

  Vid bokning kan du ange dina önskemål som då framförs till hotellet. Notera att det endast är önskemål och inget vi kan garantera. Om dina önskemål istället är krav rekommenderar vi att du kontaktar hotellet direkt för att få hjälp. Du finner hotellets kontaktuppgifter i den bekräftelse du har mottagit av oss.

 • Kan jag checka in tidigare/checka ut senare?

  Gällande tidig incheckning eller sen utcheckning kan hotellet endast svara på det samma dag som incheckning eller utcheckning är. Det beror bland annat på hur beläggningen ser ut och hur snabbt städpersonalen hinner se över rummen. Vi rekommenderar att du vänder dig direkt till hotellet på inchecknings- eller utcheckningsdagen.

 • Kan jag ta med mitt husdjur på rummet?

  Det varierar från hotell till hotell. De hotell som tar emot husdjur har vanligtvis utvalda rum där det går bra att ta med husdjur, ofta till en extra kostnad. Kontakta gärna oss via info@hotelspecials.se så hjälper vi dig.