Funderar du på något?

Skräddarsy din resa

 • Är det möjligt att boka en finare, lyxigare rumstyp?

  Om du önskar en annan rumstyp än vad du finner på HotelSpecials.se är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi dig.

 • Kostar det extra om jag vill ha ett rum med utsikt?

  Det beror på hotellet om det finns möjlighet att boka ett rum med utsikt. Om det är möjligt, finns det angivet på sidan med information om hotellet. Där står också angivet eventuella extra kostnader för detta. Om du behöver hjälp med denna information eller vill veta prisuppgift är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret.

 • Kan jag checka in tidigare/checka ut senare?

  Gällande tidig incheckning eller sen utcheckning kan hotellet endast svara på det samma dag som incheckning eller utcheckning är. Det beror bland annat på hur beläggningen ser ut och hur snabbt städpersonalen hinner se över rummen. Vi rekommenderar att du vänder dig direkt till hotellet på inchecknings- eller utcheckningsdagen.

 • Kan jag ange ytterligare önskemål och / eller faciliteter när jag bokar?

  Ja, du kan ange ytterligare önskemål och/ eller faciliteter när du bokar. Detta skickas till hotellet så att de är medvetna om önskan och kan ta hänsyn till det. Det kan tillkomma en avgift för vissa önskemål (till exempel en annan rumstyp eller en viss anläggning). Även om hotellet alltid försöker ta hänsyn till dina önskemål är en preferens ingen garanti.

  Kontakta hotellet direkt om du vill ange ytterligare önskemål efter bokningen. Hotellets kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

  Om din preferens är av medicinsk betydelse och att din bokning beror på den, rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst i förväg via kontaktformuläret.

 • Hur mycket kostar det för barn?

  Särskilda rumspriser kan gälla för barn. Dessa priser skiljer sig åt per hotell och per barnets ålder. De så kallade barnpriserna gäller endast vid 2 betalande vuxna i rummet. När du bokar 1 vuxen och 1 barn beräknas priset för 2 vuxna. Priserna och tillgängligheten för en extrasäng för 1 barn finns på hotellets detaljeringssida och kan bokas direkt under bokningsförfarandet.

 • Kan jag ta med mig mitt husdjur på rummet?

  Varje hotell har sin egen sällskapsdjurpolicy. Vissa hotell tillåter inte husdjur och i andra tillkommer en avgift för att ta med ett husdjur. Kostnaderna för detta finns på detaljsidan på det aktuella hotellet. Tar du med ett husdjur? Rapportera alltid detta med din bokning för att undvika problem (eller extra kostnader) på plats. Se alla djurvänliga hotell här.

 • Hur funkar avbeställningsskyddet?

  Vid bokningstillfället har alla våra gäster möjlighet att lägga till ett avbeställningsskydd på sin bokning. Priset för avbeställningsskyddet är 6 % av den totala kostnaden för bokningen och ska betalas vid bokningstillfället. Avbeställningsskyddet återbetalas ej och det går heller inte att lägga till i efterhand.

  Avbeställningsskyddet täcker eventuella kostnader vid avbokning av resan i händelse av oförutsett olycksfall eller sjukdom. Avbeställningsskyddet gäller utan självrisk. Avbeställningsskyddet gäller även vid dödsfall inom familj (föräldrar, barn, syskon make/maka/sambo) som är plötsligt och oförutsett.

  Giltigt läkarintyg och andra betydande handlingar ska returneras till HotelSpecials.se´s kundtjänst, senast 7 dagar efter anmälan. Här kan du läsa mer om vad som gäller vid avbokning.