Funderar du på något?

Allt om priser och kostnader

 • Kostar det extra om jag vill ha ett rum med utsikt?

  Det beror på hotellet om det finns möjlighet att boka ett rum med utsikt. Om det är möjligt, finns det angivet på sidan med information om hotellet. Där står också angivet eventuella extra kostnader för detta. Om du behöver hjälp med denna information eller vill veta prisuppgift är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret.

 • Hur kan rumspriserna skilja sig åt per dag?

  Priserna och tillgängligheten för Specialerbjudanden och rum som visas på HotelSpecials kan variera dagligen. Detta kan ha att göra med flera saker, till exempel ett datum som är populärt eller att färre rum är tillgängliga. Hotellen kan därför justera sina priser och tillgänglighet 24 timmar om dygnet på HotelSpecials webbplats.

 • Hur mycket kostar det för barn?

  Särskilda rumspriser kan gälla för barn. Dessa priser skiljer sig åt per hotell och per barnets ålder. De så kallade barnpriserna gäller endast vid 2 betalande vuxna i rummet. När du bokar 1 vuxen och 1 barn beräknas priset för 2 vuxna. Priserna och tillgängligheten för en extrasäng för 1 barn finns på hotellets detaljeringssida och kan bokas direkt under bokningsförfarandet.

 • Kan jag ta med mig mitt husdjur på rummet?

  Varje hotell har sin egen sällskapsdjurpolicy. Vissa hotell tillåter inte husdjur och i andra tillkommer en avgift för att ta med ett husdjur. Kostnaderna för detta finns på detaljsidan på det aktuella hotellet. Tar du med ett husdjur? Rapportera alltid detta med din bokning för att undvika problem (eller extra kostnader) på plats. Se alla djurvänliga hotell här.

 • Varför tar ni en serviceavgift?

  Vi lägger mycket tid på att kontakta hotellen och förhandla ner priserna. För att täcka den kostnaden och gå runt behöver vi ta en serviceavgift mellan 59-199 kr per bokning. Vi lägger på avgiften på det totala priset redan när du söker efter ett erbjudande och det är bara på våra förhandlade specialpriser som du betalar en serviceavgift. Avgiften betalas direkt vid bokning och kan inte återbetalas. 

 • Hur prissätter ni erbjudandet Bo 3 nätter betala för 2?

  Här följer en förklaring för hur erbjudandet ”Bo 3 nätter betala för 2” är upplagt och prissatt utifrån ett exempel.

  Vi har ett exempelhotell där det angivna priset per natt för önskat datum är 903 SEK. Ovanför angivet pris står det ett annat pris som är överstruket, 1 295 SEK, vilket är ordinarie pris på rummet. Om vårt erbjudande inte skulle finnas skulle ni få priset 1 295 x3 = 3 885. Nu får ni rummet för 903 x3 = 2 709 SEK. Vi har alltså redan dragit av rabatten på erbjudandet och därför ligger priset på 903 SEK istället för 1 295 SEK. Priset är alltså vad två nätter skulle kostat dig men vi måste redovisa ett pris per natt eftersom du bor 3 nätter och därmed är det 903 SEK x 3 nätter.